Dom pun ljubavi za svako dete

Novčane donacije

Kao organizaciji koja deluje zahvaljujući donacijama, svaka vrsta pomoći je dobrodošla. Novac koji odlučite da donirate biće utrošen na najneophodnija sredstva za decu i porodice o kojima brinemo, kao što su opremanje i održavanje domaćinstva, troškovi školovanja, medicinski troškovi, stručna podrška deci sa teškoćama u razvoju.

Ukoliko želite da date svoj doprinos boljoj budućnosti dece, i podržite realizaciju dugogodišnjih programa i projekata, to možete učiniti uplatom željenog iznosa putem opšte uplatnice ili online donacijom.

Online donacija

Pun naziv pravnog subjekta – Fondacija SOS Dečija sela Srbija
Adresa – Bulevar kralja Aleksandra 251, 11 000 Beograd
Delatnost i šifra delatnosti – 8790 (Ostali oblici socijalne zaštite sa smeštajem)
Matični broj – 28825790
Poreski broj – 107610142
Web adresa – http://www.sos-decijasela.rs
Kontakt telefon – +381 11 39 89 776
Kontakt e-mail – Svetlana.damnjanovic@sos-decijasela.rs

Prihvaćeni Brendovi


Fondacija SOS Dečija sela Srbija garantuje zaštitu privatnosti podataka svih naših donatora.

SOS Dečija sela Srbija podatke o svojim donatorima prikupljaju i koriste isključivo u svrhe pružanja kvalitetnih i pravovremenih informacija donatorima o utrošenim sredstvima.

Ovi podaci se tretiraju kao poverljivi i dostupni su samo zaposlenima Fondacije SOS Dečija Srbija angažovanim na prikupljanju sredstava.

Direktor Fondacije SOS Dečija sela Srbija je odgovoran za zaštitu privatnosti donatora.

Sigurnost podataka tokom procesa onlajn doniranja garantuje procesor platnih kartica, dok se celopkupan proces doniranja obavlja na stranicama banke, bez mogućnosti da ti podaci u bilo kom trenutku budu dostupni Fondaciji SOS Dečija sela Srbija.

Sve donacije obavljene putem ove stranice obračunavaju se u dinarima (RSD).

Zbog ograničenja sistema za onlajn donacije, najmanji iznos koji možete donirati ovim putem je 500 dinara. Ukoliko želite da naš rad podržite manjim iznosom, to možete učiniti uplatom na tekući račun, ili slanjem SMS poruke u vrednosti od 100 dinara na broj 6323.